Теми за НБУ

Professional

+359 888 73 90 90

За спешни поръчки на теми или казус се обадете на телефон:

Основни факти

НБУ София
Университет
Дата на създаване
Септември 18, 1991
Адрес
ул. Монтевидео № 21

 

поръчай тук

История
Нов български университет е учреден с решение на Великото народно събрание. НБУ получава институционална акредитация от Националната агенция за оценяване и акредитация за максималния период в три поредни акредитации – през 2001, 2006 и 2012 г. През 2004 г. НБУ е акредитиран от най-големия университет за дистанционно обучение в Европа The Open University (Вбр.).

Кои сме ние

За нас

През последните години платформата KAZUSI.iNFO е единственото място за специализирана подготовка на теми за Нов Български Университет.

Работим предимно върху проекти за НБУ, което ни дава самочувствието, че можем да гарантираме, не само помощ за разработването на вашите дипломни и курсови работи, доклади, магистърски тези, есета, казуси, семестриални задачи, домашни работи и други разработки, но и най-важното – сигурност, че ще получите качествена консултация и разработка на тема, съобразена с индивидуалните ви изисквания и изискванията на университета.


Какво предлагаме?

Ако ви е необходима консултантска помощ по отношение на разработване на тема, казус, реферат, есе, можем да ви помогнем. Гарантираме за индивидуалност на темите, без да правим компромис в качеството на дадения проект. 

Нашият екип

За да гарантираме качество и за да бъде всеки поръчан от вас проект индивидуален, темите се изготвят от специалисти в различни научни области с многогодишен стаж в сферата на математиката, статистиката, икономиката, маркетинга, социологията, счетоводството, екологията и др.


Нашите предимства

Ние сме организация, фокусирана единствено в разработването на теми за НБУ. Предимството да работите с най-добрите професионалисти във всички области е нашият голям опит. Плюс, който винаги ще ви гарантира отличен резултат. За нас няма сложни теми или такива, които не могат да бъдат разработени.

Нашите награди

 •  

  Награда за коректност

  Винаги се стремим да бъдем коректни, което ни дава самочувствие да продължим напред и да предоставяме все по-качествени услуги.


   

  Награда „Всичко в срок“

  „Всичко в срок“ ви гарантира, че вашата дипломна или курсова работа, казус реферат или есе ще бъдат предадени навреме.


   

  Награда за удовлетвореност

  Нашите конкуренти могат да копират нашите продукти и процеси, но не могат толкова лесно да придобият нагласата, че „Клиентът е на първо място“.

 •  

  Награда за качество

  Ако всяка наша тема е получила най-високата възможна оценка, това е отлично качество. Ние винаги се стремим към него.


   

  Награда на клиентите

  За нас най-голямата награда е когато сте доволни и ни препоръчате на ваши познати, нуждаещи се от помощ.


   

  Награда на бъдещия клиент

  Доверявайки ни се, вие разчитате на нас, а ние никога няма да ви подведем. Работим заедно, а заедно успехите са по-сладки.

Задължения

Нашите задължения са конкретни, а именно след като ни се доверете, ние ще направим всичко възможно, за да получите това, което очаквате. Не предлагаме готови теми, винаги сме точни в сроковете и винаги даваме повече.

Умения

Умение е да знаеш какво правиш. Умение е да можеш да го направиш, както трябва, когато е необходимо. Ние смеем да твърдим, че сме напълно наясно с различните научни направления и знаем от какво имате нужда.

Възможности

За нас няма невъзможни неща! Когато имате затруднение с някой конкретен предмет, по-добре ни се обадете и попитайте дали можем да ви помогнем, отколкото да чакате последния момент, когато вече е много късно.